Scatto-VTT

De Scatto-VTT vindt doorgaans de eerste zaterdag van november plaats. Intussen is er ook een cyclotocht aan gekoppeld.

De tocht loopt over Roeselare-Beveren, Ardooie, Lichtervelde en Hooglede-Gits, met tal van passages over privéterreinen die eenmalig worden opengesteld.

8e Scatto-VTT

Op zaterdag 2 november 2019 organiseerde WTC Beveren Sportief  de 8e Scatto-VTT. Hier kun je de foto's bekijken: reeks 1 en  reeks 2

_BWB0009.JPG

7e Scatto-VTT

Er daagden in totaal 824 deelnemers op. Kijk hier voor een impressie. Alle foto's vind je hier terug.

DSC_7815.JPG

5e Scatto-VTT

 915 deelnemers kwamen opdagen bij mooi weer en een goed berijdbaar parcours. Indrukken vind je hier (met dank aan Dries van Roeselare Sport), in het eigen album en hier.

DSC_7278.JPG
DSC_6072.JPG

4e Scatto-VTT

Voor foto's kan je op de website van Sport Roeselare (met foto's van Dries) en hier terecht.

DSC_5652.JPG

De 3e editie van de Scatto-VTT-tocht viel letterlijk in het water. Terwijl het de weken voordien prima mountainbikeweer was, was de regen nu spelbreker gedurende het grootste deel van de dag. Dat blijkt uit de fotoreportage van Sport Roeselare en onze eigen fotoreportage. Toch daagden nog een kleine 300 moedigen op.

DSC_4975.JPG

3e Scatto-VTT

2e Scatto-VTT

De 2e uitgave van de Scatto VTT-tocht had ondanks hevige mist en een loodzwaar parcours door de hevige regenval van de weken vooraf toch nog een opkomst van 618 tevreden deelnemers. 

IMG_1841 (600 x 450).jpg

1e Scatto-VTT

De 1e VTT-tocht van Beveren Sportief was een onverhoopt succes. Niet minder dan 820 deelnemers waren op de afspraak. Iedereen kon na een verfrissende douche genieten van een heerlijke gratis braadworst.